måndag 9. desember 2013

Nissefest

Forrige søndag skulle vi egentli på Nissefest på Reset, men pga av dårleg veir så vart det avlyst. Det er ikkje lett å forklare ein oppgira 3 åring at ho ikkje får treffe nissen allikavel. Det var lettare krise i heimen, heilt til eg forklarte at nissen var blitt sjuke. Og da var det greitt, for når man har feber så er det ikkje lov å gå ut! 

Gleda var stor når nissen endelig var friske igjen, og det var duka for Nissefest på laurdag. Vi kledde på oss godt med varme klede, pakka sekken med pepperkaker og varm saft (til den kresne frøken strøken som ikkje lika kakao eller gløgg), og satte kursen mot Reset. Når vi kom opp så angra vi litt på at vi ikkje tok med verken akebrett og ski, men den tanken streifa ikkje haudet mitt i det heile tatt. 

Det var nokre kjekke timar med både gløgg, pølse med brød, nissebesøk, nydelig korsong, loddtrekning og mykje kjentfolk.
Vi kosa oss frå begynnelse til slutt, og sjøl om det var litt kaldt på slutten så holdt vi humøret oppe. Vilde var meget fornøgd med å få treffe nissen, og attpåtil få ein liten godtepose med han. 

 Godt med varm saft i kulden. 

 På leit etter sjølvaste nissefar.

 Og endelig kom han.. 

 
Vilde er ho med den grøne hua fram med nissen.. 

 Spennande å sjå kva som var ned i posen. 

 Vilde og ei av dei godaste små venninnene mine frå jobb står å høre på fin julemusikk frå koret DesiBelle! 

 Nissefar med gaveposar til dei voksne også. 

Eit veldig flott opplegg av Barneturlaget Volda/Ørsta. Og eg og Vilde gledar oss allerede til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar