fredag 15. mars 2013

En tur til legen..

No har Vilde hatt høge feber i 5 daga, med et lite opphold på 5 tima på onsdag. Så etter å ha snakka med mamma, ringte eg legen å bestilte en time til ho for å få sjekka om det kun var et virus eller om det låg nåke anna bak. Vilde har en legekoffert heime, og bruka ofte å sjekke om vi er sjuke, så ho gleda seg veldig til at legen skulle sjekke om ho var sjuke! 
Vi hadde time kvart på ti, og vi slapp inn med en gang..heldivis :) Vilde var kjempe flinke og lot legen sjekke både ører, hals og høre på lungene. Han fant kun et litt rødt høgre øre, og litt hovne kjertla. Eller var både lunger og pust fin. Men han ville ta en Crp, bare for å vere sikker. 
Eg var veldig spent på kor Vilde kom til å reagere når ho fekk eit stikk i fingeren. For ho haaaata blod, og får lettare panikk bare ho ser litt blod. Men, det gjekk veldig fint .Vilde satt heilt i ro, og sa ikkje eit pip. Ho følgte nøye med på når dama stakk, og fylte opp "det lisje sugerøret" med blod. Ho fekk velge seg ut ein premie, og valgte eit skilpadde klistermerke.

 
 Når vi kom ut på venterommet for å vente på resultatet så kviskra Vilde: "Mama, ej fekk au". Stakkars jenta mi! :) 

 Vilde blir veldig hjelpelaus med en gang ho får et plaster på en finger, så no kan ho desverre ikkje bruke den handa meir på ei stund og trenge hjelp med ALT :) 

Crp`en viste forresten ingenting, så det er nok bare et virus som må gå over av seg sjøl :) 

Etter legetimen, så stakk vi en liten tur innom posten. Vilde fekk seg nemmelig en pakkelapp i posten i går, og gleda seg til å hente den. Ho fekk levere lappen til postdama, og fekk ein stooor rød pakke i retur. Og gleden var stor når vi kom heim, for ho fekk seg klistermerker, matboks, drikkeglas, hue, prinsessekort og eit påskeegg :) Kjekkaste tante Marianne! :) 


Så no ligge ho på sofaen, og søve litt. Og eg kryssa fingrane for at ho snart er friske igjen :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar