søndag 13. november 2011

Julemesse og middag :)

Vi har vore på julemesse på Bratteberg skule i dag. Vi var på vei ned til svigers for å ete middag, og da ringte ho Ingunn å lurte på om vi skulle på julemesse. Vi hadde egentli ikkje tenkt, men tenkte det kunne vere kjekt å sjå ka dei hadde der. Vi møtte ho Ingunn der nede og Vilde synes det var stas å få vere i lag med bestemora.
Vi gikk ei stund og såg på alt dei fine dei hadde laga. Og jammen kom ikkeje Vilde heim att med to nye ting. Bestemora kjøpte ho ei hærlige klemme med en hekla blomst på og ei tøffe strikka hue:)

 Vilde la seg før eg kom på at eg måtte ta "in-action" bilde av hua mens ho hadde den på :)

Ho fekk også ta lodd på to ulike plasser. Eine vant ho trøstepremie på, og da fekk ho velge seg en twist. Og på den andre så fikk vi telefon etter vi var komt opp i Fransvegen om at ho hadde vunne nåke der og. Litt usikker på ka premien var der, så det får vi bare vente å sjå :)

 Spennande med lodd. Her ser en også klemma som Vilde fekk :) 

Etter julemessa så tok vi turen opp til svigers for å ete middag. Og der vart vi fram til det var leggetid for Vilde-mora :) 
Vilde er blitt ei skikkeli tyte-maskin. Ho prata i ett sett, er ikkje lenge det er ro i verken kroppen eller munnen. Det er ikkje så mange av orda som er så veldi forståelige enda, så det er ikkje alltid like lett å skjønne ka ho sei :)

No ligge frøkna i senga og søve, mens Torgeir er på jobb å skifta dekk på firmabilen. 
Eg skal gjere en ekstra innsats på blånissehua til Vilde. Kansje eg blir ferdi i kveld :)

1 kommentar:

  1. So artig å vinne! Tok mange lodd idag sjøl, i Follestaddalen, men vann ikkje steike støv! Stilig hue, samme opplegget som dei he på Cubus for tida, med ansikt!

    SvarSlett