laurdag 4. juni 2011

Hermegås

Eg har fått meg ei lita hermegår i hus. Ho skal herme etter alt som blir gjort, spesielt etter det andre unga gjer :) 
Vi hadde besøk av Stine og Thea frå torsdag til fredag, og Vilde syns de va super stas å få besøk :) Ho va heilt i hundre frå dei kom inn døra til ho gikk å la seg. Og enda kjekkare va de å våkne opp å sjå at dei faktisk va på besøk enda :) 

Eg syns det va kjekt at dei faktisk kunne ha litt glede av kvarandre sjøl om det er nesten et år i forskjell på dei. Dei både leika og "slåst" litt. Thea klatra i vinduskarmen, og plutseli så stod Vilde i vinduskarmen og. Vilde krabba rundt i full fart, og plutseli så va Thea ned på alle fire å prøvde å krabbe litt ho og :) Dei er så søte :)

Vi var en tur på Vartdal for å besøke Cathrin og Eirill :) Det var veldi kjekt å sjå dei igjen, og Eirill hadde vokst veldi mykje. Ho va mykje meir våken og tilfreds når vi var der i dag :) *søøøtaste*
Vilde og Thea va i hundre når vi var der, og utforska kvar en krok av stua og kjøkkenet :) Det var kjekt, men veeeeldi travelt å passe på dei. Cathrin fikk virkeli sett ka som må "babysikrast" etterkvart som Eirill begynne på bevege på seg :)

To små venninner som tromma på og tøysa litt med vinduet :)

Vilde sovna i bilen på vei heim fra Vartdal, så vi kjørte likesågodt om Åmdalen heim att sånn at ho fekk sove litt ekstra :) 
Vel heime vart det litt sutring, og byssing på ei frøken som va litt låke i magen. Og eg må sei at det er mykje lettare å byss og bære på en liten baby enn på ei frøken på 9 1/2 mnd.. Men ka gjer eg ikkje for at ho skal ha det bra.. Etter et lite prompekor va alt i orden igjen, så da tok vi turen ned til Cindy på besøk :) Ho har bursdag i dag, så da vart det litt "feiring" med kake og iste:) Vi skal ned i dag å feire litt til, og da skal vi ha med pakke :)

GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE CINDY!! :):)

3 kommentarer:

 1. Tanta savner Vildegullet sitt..<3

  SvarSlett
 2. Takk for oss:) Vi hadde det veldig koselig i lag med dåkke:) Håpe Thea ikkje har lært Vilde alt for mange rampestreka:p Stor klem til dåkke go'jentene <3

  SvarSlett
 3. Vilde savna tanta si og :)

  Va veldi kjekt med besøk, det må vi gjere ijen :)
  hehe..neida, trur nok ho hadde funne de ut av seg sjøl etterkvart. Men va litt arti å sjå kor ho herma etter Thea :)
  Ooog, eg skulle nok ikkje skrytt sånn av at Vilde ikkje brydde seg om pynten i dei lave vinduskarmane mine:/ I dag har ho reve ned blomsten to ganga, og prøvd å klatre opp i den ca 1000 ganga.. hehe :)

  SvarSlett